Tedd alkalmassá magad mások segítésére

Van ez az alap feltevés, amit nevezhetünk minden élet alapjának is: Akkor élsz, ha másokat segítesz!

Lehet azt mondod most, hogy ah nekem teljesen jó ahogy most vagyok, élek, elvagyok, minek segítsek másnak. Miért lenne az jó nekem? Igen általában az ember mindent aszerint tekint hasznosnak, hogy neki abból milyen előnye származik. DE

Ha most kicsit végig gondolod tudat alatt is segítesz másoknak. Amikor valakire rámosolyogsz, érdeklődsz iránta, vagy bármi, gondold végig mikor segítettél ki bárkit útbaigazítással vagy ténylegesen mikor fogtad meg valakinek a nehéz csomagját. Van egy csomó apró dolog amikor segítesz anélkül, hogy tudatosan tennéd. És most gondolj vissza egy ilyen eseményre, mit éreztél utána? Biztosan valamilyen pozitív visszajelzés volt számodra.

Viszont a nem tudatos segítés mellett, sokszor előfordul, hogy pokrócok vagyunk, vagy gorombák, vagy a hátad közepébe kívánod azt a másik személyt, és még sorolhatnám. Ezek azok a helyzetek, amiket tudatosan kell átformálni, hogy mindig érezz magadban erőt a másik segítésére. Azzal segíts amivel tudsz. Ez a mosolytól a jó szón át a fizikai munkáig, pénzbeli adományig nagyon nagy skálán mozog. Ha tudatosan segítesz azzal azt segíted, hogy rend, harmónia, békesség legyen körülötted. Ha nem csak bele fordulsz, hanem kifelé, az energiáidat jó dolgokra használod fel, azzal sok sok pozitív energia jut a környezetedbe, ami visszahat rád is, és sokkal pozitívabb lesz minden benned és körülötted is. DE

Hogy erre a szintre, mások tudatos és ismétlődő segítésére eljuthass, el kell érni, hogy ne legyél pokróc. Egyértelmű, amíg magadban rendetlenség van, amíg csak azon kattog az agyad miből fizeted ki holnap után a számlákat, és sorolhatnám, amíg nem tudsz magaddal harmóniában lenni addig kifelé sem fogod tudni a pozitív energiákat átadni. 

Itt a lenyíló menüpontokban adok pár tippet, hogyan ne legyél pokróc, hogyan legyél kész mások segítésére. 

Ha szeretnél fejlődni, tanulni, és másokat is segíteni a fejlődésben, regisztrálj most, és tudj meg sok sok mindent az ember és az élet működéséről.

Regisztrációdat követően felveszem veled a kapcsolatot!