Szeretetösvény

2022-es évre egyik nagy célom, hogy elindulhasson a Szeretetösvény program


Mi is az a Szeretetösvény? Mi a célja? – Mai világban úgy érzem, mintha egy óriási dzsungelben élnénk. Nap mint nap érnek újdonságok, jelennek meg rémisztő és csodálatos dolgok előttünk. Az emberek mintha bolyongnának, nem találják a másik emberhez vezető utat.

Úgy gondolom, hogy ideje, hogy ösvényeket vágjunk – vannak már most is különböző szeretetközpontú ösvények – de szeretnék egy új megközelítést létrehozni, megvalósítani, és arra hívlak, hogy járjuk együtt a szeretet ösvényét.

Mit kell tenni ehhez? Biztosan hallottál már az MLM rendszerekről, szokták piramisjátéknak is nevezni, sokan negatívan tekintenek rá, sokan pozitívan és a meggazdagodás egyik lehetőségének. Régebben elutasítottam az ilyen rendszereket, nem szerettem volna semelyik ismerősömre sem ráeröltetni semmit. DE most úgy érzem, elérkezett az idő hogy a Szeretet MLM rendszerét elindítsam.

A lényeg, hogy szeretném elérni, hogy jelentkezz a Szeretetösvény programra, ha jelentkeztél, akkor szeretném, ha te is beszerveznél embert a Szeretetösvényre, és akit beszerveztél ő is beszervezne és így tovább, és persze nem egyesével, hanem mindenki több embert is beszervezne.

De, előre mondom, itt nem kell vásárolni tőlem semmit, nem kell neked sem eladnod semmilyen terméket, kvázi biztosan a vagyonod sem fog így növekedni. Vagy mégis? Egyszerűen azt szeretném elérni, hogy minden ember legalább naponta egyszer, jó heti párszor mindenképpen önzetlenül segítsen egy másik embernek.

Az önzetlen segítség bármi lehet, kicsi dologtól a nagyig. Kezdheted egy kedves mosollyal, egy érdeklődő kérdéssel, egy ajtó kinyitásával, egy nehéz csomag cipelésének átvállalásával, valakinek az udvarának a feltakartásával, és folytathatod rendkívül sok módon, a lényeg, hogy minden nap nyitott szemmel járj és meglásd hol tudsz segíteni a másik embernek. És ha másokon segítesz, garantálom, hogy ha neked is problémád lesz idővel megtalál téged a segítség. És ehhez azért kell több embert behozni a rendszerbe, mert több szem többet lát.

Szeretném, ha a közösségben lévő emberekkel felépíthetnénk egy adatbázist ami arról szólna, hogy ki mivel és hol tud segíteni, ezeket összegyűjtenénk, és azokat is összegyűjtenénk, hogy kinek, hol, mire van szüksége. Jó lenne, ha a Szeretetösvény program eljuthatna oda, hogy a szívből jövő önzetlen segítés kereslet és kínálat találkozna, és ezáltal mindannyiunk számára egy pozitív, harmónikus jövőt építhetünk.

Ha lenne további ötleted hogyan fejleszthetjük alakíthatjuk ki a rendszert, akkor ne habozz, írj nekem és beszéljünk: info@202x.hu

Ha pedig jelentkezni szeretnél a programba, ha szeretnél örömet okozni másoknak, és segíteni saját magadon is akkor ITT jelentkezhetsz.