Gondolataink ereje

Sokszor elgondolkozok azon, mi lenne ha tudnék repülni, vagy csak simán egyik helyről a másikra ugorni. Oké, lehet mondani, fiatal koromban több ilyen sorozatot néztem, mindenesetre én még nem zárom ki a lehetőségét, hogy valamikor képes leszek erre.

Komolyra fordítva a szót, sokszor bele sem gondolunk, hogy a gondolatainknak megkkora ereje van. De most nézz magadba. Hányszor fordult elő, hogy valamit nagyon el akartál kerülni és folyamatosan csak akörül jártak a gondolataid, hogy jaj csak ez meg az ne legyen és csodálkozol, hogy nem lettél jobban hisz folyamatosan a rosszra gondoltál, ahelyett, hogy valami pozitív dologra figyeltél volna. De van amikor mindenfélét bebeszélünk magunknak a másik személyről és mikor találkozunk már rögtön támadunk, gonoszkodunk miközben semmi sem igaz abból amit gondoltunk.

Én osztom azt a véleményt, hogy minden egy fehér lappal kezdődik és az fog megvalósulni amit a gondolataimmal lejegyzek, lerajzolok. Én teremtem meg a jövőt a saját jövőmet a gondolataim által.

De persze legyünk reálisak, azért mert elgondolom, hogy tudok repülni, még nem fogok tudni repülni. Azonban a célokat, és hogy mit akarok megvalósítani, elérni azt nekem kell kigondolnom, és nekem kell a képzeletemben látni már megvalósulva is. Nem másnak, mindenkinek a saját életét a saját gondolataival lehet megteremteni, nem élheted más életét, az nem a te küldetésed és bizonyosan nem is lesz pozitív kimenetele.

A lényeg, hogy mindig arra gondolj amit szeretnél, hogy bekövetkezzen, amit el akarsz érni, meg akarsz valósítani. Mindig pozitív gondolataid legyenek, próbáld kiszűrni a negatív és a rossz gondolatokat azok nem visznek előre csak hátráltatnak. Semmiképp sem azon agyalj amit el akarsz kerülni, mindig azon amit meg akarsz valósítani, amit már el tudsz képzelni ha becsukod a szemedet. Nem baj, ha a fő célokat leírod, kiragasztod, akár még képekkel is illusztrálod, legyen előtted és akkor is amikor becsukod a szemedet, akkor is azt lásd amit meg akarsz valósítani, és ha így gondolkozol pozitívan, minden annak irányába fog haladni, hogy valósággá váljon, és a szokásos, rossz dolgok előfordulnak, akár gondolsz rájuk, akár nem, de tudatosan ne akard bevonzani, elég a sima rossz, ami viszont csak akadály, azért van, hogy a kitűzött célod még jobb legyen, hogy formálódjon, szóval akadály esetén nem állunk meg, nem fordulunk vissza, hanem gondolkozva átlépjük, átugorjuk és megyünk tovább a következő akadályhoz 🙂 egészen amíg el nem jutunk a célba.