Honlapkészítés!


10 éve kezdtem el foglalkozni honlapok, webáruházak készítésével, üzemeltetésével.

WordPress és Joomla rendszereket használva vállalok honlapok készítését és üzemeltetését. A honlapok mellett a támogató Facebook, Instagram, felületek, youtube csatorna tartalommal való megtöltését is elvégzem.

Biztosítani tudok saját tárhelyet, és a domainnév beregisztrálástól kezdődően vállalom a felületek kialakításával kapcsolatos valamennyi munkát.

Plakátok készítését és rövid videók késztermékre alakítását is vállalom.

Külön csomagok közül választhat, attól függően milyen felületekre mennyi tartalomra van szükség.


Jelenleg az elmúlt közel 5-6 év úgy alakította sorsomat, hogy specifikusan keresztény, plébániai honlapok előállítása lett a fő irányom, természetesen megfelelő tanulmányok és háttértudás bírtokában tudtam vállalni az oldalak elkészítését és folyamatos mai napig tartó kezelését is.

Így továbbra is a keresztény média fejlesztői tevékenyésget, irányt tartom a meghatározónak, további plébániai honlap készítését is vállalom, DE,

az elmúlt 10 évben a állateledellel foglalkozó webáruháztól kezdve, a traktor értékesítésig, utazási, és művésztermékeket forgalmazó oldalakon át a beléptetőkapus rendszerig sokféle oldallal volt dolgom, így sokoldali tudással vállalok bármilyen akár új ötletet kiszolgáló oldal készítését is.


Referenciaként ajánlom a jelenleg is aktív oldalaimat:

Szászvári plébánia

Paks Római Katolikus plébánia

Szent II. János Pál plébánia

Ferences templom Pécs

Havihegyi Templom

Pécsi Egyházmegyei Karitasz

Hosszúhetényi Római Katolikus plébánia

Pécsi Villamos

Ha szeretne új honlapot, vagy lát fántáziát a közös munkában írjon nekem és bemutatom különböző csomag ajánlataimat és a részleteket: info@202x.hu