Kiválasztott vagy!

Rögtön a legelején határozzunk meg egy alap gondolatot: MINDEN, az ÖSSZES vallási irányzat alapja az, hogy feltételez egy felsőbb vezetőt, egy teremtőt, aki a Földet és rajta mindent megalkotott. Ha egy vallási irány ezt a hitigazságot nem fogalmazza meg, akkor egyértelműen csak emberek által kitalált valamiről van szó, és lényegében az ember akar Istent játszani. De visszatérve minden egyház, és ma már ha sok sok tudományos dolgot olvasunk abból is kiderül, hogy létezik valami sokkal nagyobb minálunk, aki ezt a csodát, amin-amiben élünk létrehozta. Gondoljunk csak az evolúciós elméletre, ha az egyedfejlődésről beszélünk, akkor is egyértelmű, hogy nem az ember teremtette meg ergó még az evolúcióban is benne van, hogy van egy hatalmasabb valami.

Gondolj bele abba, hogy miért csinálsz valamit? Azért hogy az a dolog legyen. És ha van akkor csak nézegetni akarod? Nem, azért hozol létre valamit mert azzal célod van, terved van, fel akarod használni valamire. Ezek alapján kimondhatjuk, hogy a Föld és azon mindent sem csak úgy megteremtett ez a hatalmas erő, nem csak nézegetni akarta, céllal, okkal jött létre az emberiség, az ember.

Mindebből következik, hogy Te sem csak úgy vagy itt! Azért vagy mert KIVÁLASZTOTT vagy! Azért élsz mert FELADATOD van, KÜLDETÉSED van. És éppen ezért FELELŐSSÉGED is van! Okkal vagy a Földön, éppen ezért el kell hinned, hogy tenned kell valamit. A feladat, a cél másokra vonatkozik. Nem azért vagy itt, hogy magaddal foglalkozz, hogy csak a saját érdekeidet nézzed, hogy magadnak akarj mindent. Azért vagy itt, hogy teremts, segíts másoknak, hogy fejleszd a dolgokat. És persze a lényeg, hogy azért vagy itt, hogy jobbá tedd a világot.

NEM azért vagyunk itt, hogy sötétséget hozzunk, hogy romboljunk, hogy kárt tegyünk. Az alapszó a béke, a békétlenség a béke hiánya. Evidens, hogy nem a hiányért, hanem minden embernek a békéért kell tennie.

A feladat ugyan az mindannyiunk számára, békében élni, önzetlenül segíteni, építeni a világot. Persze a feladat ugyan az, de mindenkinek a saját módján kell ezt megtennie. És akkor fogjuk tudni jól élni a saját életünket, ha a küldetésünk szerint tevékenykedünk. Hogy mi a küldetésünk azt kell megtalálni.

A KÜLDETÉSÜNKET nem az anyagban fogjuk megtalálni. Amíg csak az anyagi javakat gyűjtögetjük, amíg csak a félelem van bennünk addig nem tudunk koncentrálni. Amíg nem fejlesztjük magunkat, amíg nem koncentrálunk a szellemi lelki magunkra addig nem fogunk előre haladni, nem fogunk a küldetésünknek élni, és legfőképpen nem fogjuk tudni befogadni azt a sok sok pozitív energiát, ajándékot és csodákat amik akkor várnak, hogy ha azzal foglalkozunk, azt tesszük amit valóban tennünk kell!

Az igazi életet akkor fogod megtapasztalni, akkor fogod valóban megélni, a küldetésednek élsz. És ebben rengeteg sok erő fog téged segíteni. Ha csak a Katolikus Egyház tanítását nézzük meg, szó van Szentlélekről, angyalokról, szentekről, Sátánról, gonosz szellemekről. De más vallási irányzat is tanítja a szellemvilágot. Itt az ideje, hogy elfogadd, sokkal több minden vesz körül mint amit a szemeddel látsz, vagy a tudásoddal jelenleg felfogsz. De tudnod kell, hogy KIVÁLASZTOTT vagy! És aki a mindenséget megteremtette neked is minden lehetőséget és esélyt megad, hogy fejlődhess, hogy a küldetéseden legyél! DE szabad akaratot kaptál! Mondhatsz nemet, rombolhatsz, bele süllyedhetsz az anyagvilágba, az egódba, de akkor biztos, hogy sokkal több akadály lesz jelen az életedben. – Azt gondolod, hogy nem fer, azért kapok akadályokat mert nem a jót teszem? Ez nem igazságtalanság, inkább univerzális szabály, a jót jót terem a, egy gyertyaláng, újabb gyertyát tud lángra lobbantani, a sötétség viszont csak sötétebb tud lenni.

Tedd hát a jót, és minden jobb lesz, a saját és mások élete, és az egész föld élete is!

Ha szeretnél tanulni, szeretnél a jobb élet útján elindulni, fejleszteni magadat, tudást szerezni, megtalálni a küldetésedet, regisztrálj most és segítek!