Fizikálisan – Lelkileg – Anyagilag alkalmassá válni mások segítésére

Kedves Olvasó! 

Ha most vagy itt először, akkor kérlek olvasd el az Előszót, nézd meg a videót a kezdőoldalon, majd olvasd el a Saját Univerzum bejegyzést, igen, kattints rá ne csak a lenyíló almenüre, és ha elolvastad a Tedd alkalmassá magad mások segítésére fejezetet, utána gyere ide vissza. úgy jobban fogod érteni mit szeretnék mondani.


Szóval, az élet lényege és alapja, hogy segíts másokon. Ezt rengeteg módon lehet megtenni, de csak akkor fogsz igazán élni, ha nem csak magadban vagy, hanem közösségben és másokat segítve. Ez azért jó, mert ha másokat segítesz akkor az élet egyensúlyra törekvése miatt neked is fognak segíteni, majd meglátod, és így egy harmonikus, boldog életed lehet.

De ahhoz, hogy kifelé tudj nézni, hogy másokat észre tudj venni, ahhoz az kell, hogy ne kelljen folyamatosan befelé tekintened, szóval rendben kell lenned.

Rendben kell lenned testileg, lelkileg és anyagilag is. Ez egy hosszú folyamat, nem mondom, hogy egyik napról a másikra fog megtörténni, de lépésekben haladva, mindegyik oldaladra oda figyelve már közben lépéseket fogsz tenni mások segítése felé.

Itt most, ebből a menüpontból három almenüt fogsz találni kinyílni, a FIZIKÁLISAN, a LELKILEG, az ANYAGILAG

Ha még nem látod ezeket a menüpontokat, akkor elmondom, ennek az az oka, hogy akitől tanulom az életem jobbá válását (majd később róla is lesz szó) azt mondta minden nap tegyünk egy újabb lépést a céljaink elérése felé. Én pont ezt csinálom a napi hétköznapi munkáim mellett fejlesztem egy egy újabb résszel ezt a honlapot. De ebben a kiemelt mondatban van egy fontos dolog – a cél -. Akkor tudod magadat rendbe tenni fizikálisan, lelkileg és anyagilag is, ha tudod mit akarsz. Mit akarsz elérni és megvalósítani. A mások segítése egy univerzális cél. És ahogy mondtam sok módon segíthetsz másokon. Az alap és szerintem a génjeinkben is hordozott karitatív segítségnyújtás mellett tudsz segíteni a hivatásoddal, a küldetéseddel másoknak. De tudnod kell mi a hivatásod, mi a küldetésed. Ez a küldetés akkor fog kikristályosodni ha emberek között vagy, ha kipróbálod magadat több sok sok területen is a sok sok tevékenység révé rá fogsz jönni mit kell tenned. De ehhez az kell, hogy emberek között legyél, hogy kommunikálj, hogy tevékenykedj úgy hogy ez másoknak is hasznos legyem. Az én célom is ez, hogy segítsek az embereknek úgy hogy közben ez számomra is harmóniát, békességet ad és persze anyagi biztonságot is.

Szóval készül a három menüpont, DE – nekem van egy receptem ami nálam működik, de formálom én is a megélt tapasztalatok alapján és szeretném ha kedves Olvasó Te is megírnád nekem és a többieknek mi a Te recepted. Mi a jó neked fizikálisan aminek köszönhetően kifelé a többi ember felé tudsz fordulni, és hogyan tornáztatod nem csak a testedet hanem a lelkedet is. És mik azok a receptek amiknek köszönhetően anyagilag is szabad tudsz lenni. Írd meg nekem az info@202x.hu-ra és megosztom majd abban a három menüpontban.

És mint mondtam, miközben magunkat fejlesztjük már a segítés felé is tudunk lépni ezért közben majd készül a Mások segítése menüpont is, ahol konkrétan szeretném folyamatosan frissülve megjeleníteni szervezeteket, tevékenységeket, célokat akiket lehet támogatni, segíteni akár önkéntes munkával vagy anyagilag is. Szeretném, ha az előbb említett emailcímre Te is írnál ilyen segíthető dolgokat, több szem mégis csak többet lát.

Szóval a mostani üzenet, hogy tűzzél ki célokat, mit akarsz megvalósítani, elérni? Írd le, tedd ki jól látható helyre. Ez fog motivációt adni ahhoz, hogy fizikálisan, lelkileg és anyagilag is megmozdulj, fejlődj, kifelé nézz és segíts másoknak.