Fizikálisan – Lelkileg – Anyagilag alkalmassá válni mások segítésére

Az élet lényege és alapja, hogy segíts másokon. Ezt rengeteg módon lehet megtenni, de csak akkor fogsz igazán élni, ha nem csak magadban vagy, hanem közösségben és másokat segítve. Ez azért jó, mert ha másokat segítesz akkor az élet egyensúlyra törekvése miatt neked is fognak segíteni, majd meglátod, és így egy harmonikus, boldog életed lehet.

De ahhoz, hogy kifelé tudj nézni, hogy másokat észre tudj venni, ahhoz az kell, hogy ne kelljen folyamatosan befelé tekintened, szóval rendben kell lenned.

Rendben kell lenned testileg, lelkileg és anyagilag is. Ez egy hosszú folyamat, nem mondom, hogy egyik napról a másikra fog megtörténni, de lépésekben haladva, mindegyik oldaladra oda figyelve már közben lépéseket fogsz tenni mások segítése felé.

Itt most, ebből a menüpontból három almenüt fogsz találni kinyílni, a FIZIKÁLISAN, a LELKILEG, az ANYAGILAG

Akkor tudod magadat rendbe tenni fizikálisan, lelkileg és anyagilag is, ha tudod mit akarsz. Mit akarsz elérni és megvalósítani. A mások segítése egy univerzális cél. És ahogy mondtam sok módon segíthetsz másokon. Az alap és szerintem a génjeinkben is hordozott karitatív segítségnyújtás mellett tudsz segíteni a hivatásoddal, a küldetéseddel másoknak. De tudnod kell mi a hivatásod, mi a küldetésed. Ez a küldetés akkor fog kikristályosodni ha emberek között vagy, ha kipróbálod magadat több sok sok területen is a sok sok tevékenység révé rá fogsz jönni mit kell tenned. De ehhez az kell, hogy emberek között legyél, hogy kommunikálj, hogy tevékenykedj úgy hogy ez másoknak is hasznos legyem. Az én célom is ez, hogy segítsek az embereknek úgy hogy közben ez számomra is harmóniát, békességet ad és persze anyagi biztonságot is.

A mostani üzenet, hogy tűzzél ki célokat, mit akarsz megvalósítani, elérni? Írd le, tedd ki jól látható helyre. Ez fog motivációt adni ahhoz, hogy fizikálisan, lelkileg és anyagilag is megmozdulj, fejlődj, kifelé nézz és segíts másoknak.

A célok meghatározásában is tudok segíteni, regisztrációd után segítek abban, hogyan fejleszd magadat!