****MAGAMRÓL****

2019 őszén azt éreztem, hogy fel kell építenem egy oldalt. Ekkor még nem ismertük a covidot, háborúra meg pláne nem gondoltunk.

Azt az egyet éreztem, hogy a 20-as évek meghatározóak lesznek. És azt is éreztem, hogy szükségünk van lelki fejlődésre, lelki változásra ahhoz, hogy a Földet megújítsuk. És azt is éreztem, hogy ez csak a szeretet által tud megtörténi. Azáltal, hogy odafigyelünk magunkra, a másik emberre és segítünk a másiknak. Így lehet egy boldog, szeretetteli, együttműködő világot létrehozni. És éreztem, hogy ezt a 20-as évtizedet azok fogják meghatározni akik ennek megfelelően élnek.

Én ezt a küldetést neveztem el a Béke szigetének, és azért került a 202 végére az x mert 2030-ig építhetjük ezt az új világot.

A honlap alapvetően 2020-ra elkészült, aztán jött a covid, a feje tetejére állt minden, kicsit háttérbe szorult a honlap és az eredeti terv is. De szerencsére a Teremtő – Isten, vagy a segítők az égben ezt nem hagyták annyiban. 2020-ban olyan emberekkel ismerkedhettem meg, akiken keresztül megismertem olyan embereket akik azóta már megmutatták, hogy nem vagyok egyedül ezzel a gondolattal. Igen is, ez az évtized áll rendelkezésünkre, hogy a szeretet átalakítsa a világunkat és létre jöhessen a Béke szigete – az Aranykor.

Amióta megismertem a közösséget nagyon sokat tanultam. És nagyon sokat változtam. Sokkal nyugodtabb lettem, és őszintén megmondva engem nagyon megviselt a covid, a félelem teljesen úrrá lett rajtam, nem akartam senkivel sem kapcsolatba kerülni. Azóta a közösség által visszatértem és folyamatosan fejlődők, fejlesztem magamat, tanulok már tudom, hogyan lehet legyőzni a félelmet, és hogyan tudok szeretettel, békességgel mások felé fordulni, a képzések által folyamatosan új tudáshoz jutok az ember működéséről, és a tanultakkal már mások életét is tudom segíteni és jobbá tenni. Már nem csak magamon de másokon is tudok segíteni.

Ezek a képzések, ez a tudás bárki számára elérhetők! Rád is szükség van, mindenkinek meg kell ismernie, hogy hogyan tud békességben és szeretetben élni másokkal.

Ha szeretnél Te is tudatosabban, szeretetben és békében élni, tanulni és másokat tanítani is, ha felkeltettem érdeklődésedet az ingyenes regisztáció által Te is tanulhatsz, fejlesztheted magad, és Te is segíthetsz másoknak.

Építsük együtt az Aranykort!