Előszó

Kedves Látogatóm!

Örülök, hogy itt vagy! Most, mint a könyvek elején, szeretném összefoglalni, hogy mi is ez az oldal, miről szól, miről szeretném ha szólna.

Lehet, ha az elmúlt évben valahogy már erre az oldalra találtál, az nem véletlen, és az sem, hogy azóta teljesen máshogy néz ki.

2019 őszén, talán pont egy éve – ma: 2021. november 22-t írunk. – Kezdtem el azon gondolkodni, hogy miről szól az életem, mit csinálok, mit kellene csinálnom. Régóta érzem azt, hogy mindenkinek van egy küldetése, amivel igazán foglalkoznia kell, és úgy éreztem, hogy nekem valamit, egy honlapon keresztül kell átadnom másoknak (kezdetben). A honlap készítés nem áll távol tőlem, így megteremtettem ennek a felületnek az alapjait. Tettem fel tartalmat, aztán a sok sok napi dolog mellett nem történt semmi. De egész évben tudtam, hogy nekem meg kell valósítanom a küldetésemet, és szerencsére, időről időre amikor tudatosan néztem körül a világban, kaptam jeleket is (Később ezekről is beszélek/írok). És azóta tanultam is sokat. Lehet ez most így zagyvaságnak tűnik, de bízom benne, hogy a következő időszakban, hetekben, hónapokban, években bemutathatom mi is az én küldetésem, és segíthetek másoknak is megvalósítani önmagukat, úgy mondanám, segíthetek, hogy más is a helyére kerüljön. – Persze, ez úgy hangzik, mintha én már a helyemen lennék és van tuti receptem, de nem, ez nem ilyen egyszerű.

Biztosan vannak napok amikor elgondolkozol azon, hogy ahogy éled a napjaidat az tényleg a valóság? Tényleg ezt kell tennem? Megvalósítom a küldetésemet? Rendet hozok a környezetembe? Kiegyensúlyozott vagyok? Segítek másoknak? Én is folyamatosan felteszem ezeket a kérdéseket, és volt, hogy nem találtam válaszokat. De idén egyre inkább úgy érzem, hogy megkaptam azokat a lökéseket ami alapján el tudok indulni, ami alapján tudom mit is kell tennem. Mit?

Megváltoztatni a világot? Nem 🙂 Az biztosan nem jó, ha a világ úgy működne ahogy én szeretném. Sokan megpróbálják ezt, de ha ezt végig gondolod, akkor pont az ilyenek miatt vannak a háborúk, katasztrófák, és mindenféle rossz dolog.

Nem kényszeríthetem rá a világot arra, hogy minden úgy legyen ahogy én akarom. Az univerzum mindig mindenben egyensúlyra törekszik. De nem csak az univerzum működik így hanem minden, a saját kis életünk is.

Az én célom az, hogy a személyes univerzumomban rend legyen. Rend legyen minden területen. Egyensúly legyen. Ha ez megvan, akkor egy boldog, szabad ember leszek, akinek csak az a dolga, hogy segítsen másoknak. Rendszeresen másoknak segíteni. Az energiáimat jó célokra felhasználni, tovább adni, építeni a környezetemet. Ha a saját kis univerzumomban béke, harmónia, energia kiáramlás van, akkor a közvetlen környezetemben is ez lesz, és ha pozitívan hatunk egymásra, akkor nagyobb környezetben is meg tudjuk teremteni ezt a békét és harmóniát.

Lehet továbbra sem érted mit szeretnék ezzel mondani. Nem baj, nem a te „készülékedben” van a hiba. De ha követsz engem, akkor lépésről lépésre minden kitisztul.

Fontos, hogy lépésről lépésre minden nap tennünk kell a célunk megvalósításáért. Ez az oldal is lépésről lépésre fejlődik, velem, velünk együtt. Kérlek tarts velem, és mindent megértesz!

Az élet alapja: kezdj el másnak segíteni, segíts folyamatosan másoknak. – Ez az alap amit mindig tennünk kell, persze van egy ezt megelőző mínusz szint is, amit meg kell valósítani ahhoz, hogy segíteni tudjunk. Hogy mik ezek a szintek és pontok azt az előszó mellett lévő SAJÁT UNIVERZUM menüpontban érhetőek el.

Ne fordulj magadba, nézz szét a világban, mi az amiben segíteni tudsz másoknak? Mi az ami most nem működik jól, de igazából neked minden eszközöd megvan, hogy megjavítsd, jobbá tedd, rendet vigyél bele. Keresd meg ezeket a pontokat, és tedd meg, áramoltasd kifelé az energiádat. És idővel, meglátod ennek eredményét is. Segíts másoknak!